Start med at gå til "Indstillinger", hvor du under "Indstillinger for synkronisering" trykker på knappen "Rediger".

Her vises en dialogboks for hvilke muligheder du har for at tilpasse synkroniseringen.

Vedhæft PDF fra e-conomic

Når FarPay modtager fakturaer fra e-conomic, kan PDF-fakturaen hentes fra e-conomic. Hvis dette er blankt, anvendes FarPay's standard PDF-skabelonen som faktura layout.

Send kun fakturaer, som ikke er betalt i e-conomic

Når der synkroniseres, kan FarPay foretage et check på, om fakturaen allerede er betalt i e-conomic. Hvis fakturaen er betalt, bliver den ikke sendt automatisk via FarPay.

Du har mulighed for at gå ind på fakturaen i FarPay, trykke på E-mail knappen, angive en e-mailadresse, og trykke på Send. Fakturaen vil herefter blive sendt, uafhængigt af denne indstilling.

Begræns synkronisering med udvalgte kundegrupper

Her er der to måder at angive en begrænsning. Enten kan du;

• udvælge enkelte kundegrupper
  • fravælge enkelt kundegrupper

For ad udvælge grupper skal angives "Medtag kun", og "Medtag alle uden", for at fravælge.

Kundegrupperne, der skal angives, sættes i det nederste felt i dialogboksen.

Du kan angive en eller flere kundegrupper. Skal du angive flere, skal du sætte et komma (,) imellem hver kundegruppe, f.eks. om du ønsker at medtage kundegruppe 1, 2 og 3, skriver du disse med 1,2,3 i feltet.

Når værdierne er angivet korrekt, trykker du på Gem.