Ønsker du at tilbyde dine kunder at betale fakturaer/opkrævninger med internationa-le kreditkort, som f.eks. Visa og MasterCard? Så vil vi hellere end gerne hjælpe dig.

Tryk venligst på knappen "Send e-mail" herunder, skriv teksten "Jeg ønsker at blive kontaktet" i emnefeltet, og i tekstfeltet skriver du din virksomheds navn, adresse og CVR-nummer, samt dit navn og direkte telefonnummer.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og hjælper dig med alt det praktiske omkring din ansøgning og aktivering af indløsningsaftalen.

Venlig hilsen

FarPay ApS
Applebys Plads 7
1411 København K
E-mail: support@farpay.dk