Først skal du have MobilePay Subscription produktet sat til hos MobilePay, således at det er klart når FarPay skal integreres. Hvis du er i tvivl om dette, kan du logge ind i din MobilePay portal på https://admin.mobilepay.dk/

Hvis du mangler MobilePay Subscriptions, kan dette tilføjes ved at trykke på:
"+ Tilføj produkt"

Menu i MobilePay - Tilføj produkt

Dernæst vælge MobilePay Subscriptions...

Tilføj MobilePay Subscriptions

Efter at Subscriptions er tilvalgt, går dette i MobilePay godkendelsesprocess, og når den er gennemført modtager du en e-mail med en bekræftigelse.

Har du brug for hjælp til dette, kan du ringe til MobilePay på telefon 45 144 440. Dermed sikrer du dig, at oprettelsen gøres helt korrekt fra start.