Denne vejledning er til din ansøgning om Dankort indløsningsaftale hos Nets. Hvis dine kunder også skal kunne betale med internationale kreditkort som f.eks. Visa eller MasterCard, følg så venligst denne vejledning: http://help.farpay.io/onboarding/opret-swedbank-indlosningsaftale.
__________________________________________________________________

Du skal have en separat Dankort indløsningsaftale til FarPay, så hvis du allerede har sådan en, skal du starte med trykke her, og derefter trykke på "LOG IND" i øverste højre hjørne.

Hvis du ikke har en Dankort indløsningsaftale, skal du starte med at trykke her, og derefter trykke på knappen.

• Tryk på "VÆLG AFTALE" under "INTERNETHANDEL".
  • Tryk på "FORTSÆT" under "KURV".
  • Indtast dit CVR-nummer, og tryk på "FIND MIN VIRKSOMHED".
  • Hvis du får dette billede, skal du udfylde dine kontaktoplysninger.
  • Sæt et flueben i "Jeg accepterer", og tryk derefter på "FORTSÆT".
  • Log ind med NemID nøglekort eller nøglefil for at bekræfte din virksomheds identitet.
  • Vælg hvordan du ønsker at logge ind - NemID nøglekort, NemID nøglefil eller e-mail.
  • Tryk på knappen "OPRET NYT SALGSSTED".
  • Tryk på knappen "TILFØJ" i boksen "INTERNETHANDEL".
  • Skriv dit virksomhedsnavn i feltet "Navn på salgssted", vælg branche/forretnings-område, og tryk på "GODKEND BRANCHE".
  • Sæt et flueben at du ønsker at modtage Dankort betalinger, og vælg forventet årlig Dankort omsætning. Vælg alle internationale kort fra (ansøgning om disse kort er nævnt i starten af denne vejledning), og tryk derefter på "FORTSÆT".
  • Sæt et flueben i feltet "Recurring Payments", og tryk derefter på "ACCEPTER OG FORTSÆT".
  • Forhold dig konkret til de juridiske ejerforhold, i henhold til virksomhedens tegningsberettigede, som er registreret på www.cvr.dk.
  • Udfyld dine bankoplysninger, og tryk på "FORTSÆT".
  • Udfyld dine oplysninger om salgsstedet.
  • Udfyld oplysninger om dine varer.
  • Udfyld oplysninger om din omsætning.
  • Vælg den bankkonto du ønsker betalinger indsat på.

VIGTIGT! Opsætningen under afsnit "5. Betalingsløsning" skal være følgende:

Hvis du får ovenstående billede (kan være med gul baggrund), skriv så venligst følgende tekst i kommentarfeltet:

__________________________________________________________________

Bemærk!
Handelsbetingelser vedrørende kortbetalinger er inkluderet i FarPay's betalings- og tilmeldingsvindue, og derfor skal du ikke indberette disse til Nets. __________________________________________________________________

Har du behov for hjælp til ansøgningen, kontakt så venligst Nets på telefon 44 89 24 00. Du får direkte besked fra dem når ansøgningen er behandlet og indløsningsaftalen er oprettet.

Send os venligst bekræftelsesmailen du modtager fra Nets til support@farpay.dk, så vi kan foretage de sidste registreringer og aktivering af aftalen i vores system.
__________________________________________________________________