For at oprette en afbetalingsordning har du mulighed for at starte med at angive enten...

• Hovedstolen - det er hvor mange penge i alt du ønsker at modtage fra din kunde.
  • Antal terminer - hvor længe du ønsker at modtage betalinger fra din kunde.
  • Beløb pr. måned - hvor meget du ønsker hver gang.

For at starte en afbetalingsordning skal der som minimum angives to af de ovenfor nævnte variabler. Ved denne angivelse beregnes den tredie variabel.

• Start med at vælge "Afbetalinger", og tryk derefter på knappen "Opret afbetaling".
  • Vælg en eksisterende kunde ved at søge på navn eller kundenummer, og vælg så kunden fra listen.

Efterfølgende får du mulighed for at bestemme med de tre variabler, hvordan du ønsker afbetalingsforløbet at foregå.