Efter et automatisk forløb med faktura, en venlig påmindelse via e-mail, samt to til tre rykkere, kan kravet sendes til inkasso.

Som standard sendes sager til inkasso hos Collectia, som FarPay samarbejder med angående inkassosager.

Når en rykker er klar til inkasso, placeres den i en liste over sager, som er klare at sende til inkasso. Naviger til listen ved at trykke på knappen "Inkasso".

Du kan sende sagerne til inkasso enkeltvis ved at trykke på konvolutten.

Når du trykker på konvolutten, spørges du en ekstra gang, om du er sikker på at den konkrete sag skal sendes til inkasso, hvorefter du skal bekræfte hvis det er ok.