Med vores standard rykkerflow, får de fleste virksomheder dækket deres behov for hvordan de skal kommunikere med deres kunder vedrørerende rykkere.

Der startes med en venlig påmindelse via e-mail, hvor kunden gøres opmærksom på, at fakturaen ikke er betalt. Påmindelsen sendes fem dage efter fakturaens forfaldsdag. På dette tidspunkt er der ikke genereret nogen rykker, eller på anden måde indikeret, at en rykker er på vej.

10 dage efter forfaldsdato modtager kunden første rykker, hvor der redegøres for hvad kunden skylder, og dertil hvorledes den fremtidige rykkerproces udføres, hvis kunden ikke betaler.

En tidslinje viser kunden hvor man befinder sig i rykkerprocessen, hvilke beløb der tilføjes for hver enkelt rykker, samt på hvilket tidspunkt de sendes.

Anden rykker sendes 20 dage efter forfaldsdatoen, tredje rykker sendes 30 dage efter forfaldsdatoen, og til sidst markeres fakturaen som værende klar til inkasso. Dette sker 40 dage efter forfaldsdatoen.

I oversigten ses hvor mange rykkere er klar til at blive sendt, og med et enkelt klik kan de sendes til inkasso, hvorefter de kan overdrages til Collectia eller anden inkasso virksomhed.

Hvis du har spørgsmål til standard rykkerflowet, kan du kontakte os via vores chat, som du finder på vores hjemmeside eller web-app, eller du kan sende en e-mail til support@farpay.dk.