Først skal du have MobilePay Subscription produktet sat til hos MobilePay, således at det er klart når FarPay skal integreres. Om du mangler dette trin, se venligst knappen her under.

Trin for trin

For at gennemføre en tilmelding skal du først åbne FarPay ved at logge ind. Tilmeldelsesprocessen kan ikke gennemføres ved at køre i e-conomic vindue.

Du kan altid oprette et nyt password ved at navigere til: https://app.farpay.io/forgot

I Settings siden kan følgende ses, hvor MobilePay Subscriptions kan tilvælges

Tilvælg MobilePay Subscriptions

Dernæst oprettes...

Opret MobilePay Subscriptions

Dialogen "Tilmeld MobilePay Subscriptions". Tryk op "Autoriser" knappen:

Autoriser dialog - tryk på Autoriser knappen

Du sendes nu videre til MobilePay, hvor du skal autorisere FarPay til din MobilePay Subscription. Om du ikke allerede er logget ind, bliver du her bedt om at logge ind.

Her efter skal du give FarPay rettigheder at håndtere Subscriptions...

Når dette er gjort, sendes du tilbage til indstillinger.
Hvis du er har flere betalignssteder i din MobilePay Subscriptions, skal den ene vælges i FarPay indstillingerne.

MobilePay Subscription - Flere betalingssteder
MobilePay Subscrptions - klart

Du har nu mulighed for at angive en standard tekst til MobilePay Subscriptions, således at dine kunder har mulighed for at se hvilket produkt de betaler for.

MobilePay Subscriptions - Indstillinger

Du er nu klar at bruge MobilePay Subscriptions.