Først skal du have MobilePay Subscription produktet sat til hos MobilePay, således at det er klart når FarPay skal integreres. Hvis du mangler dette trin, se venligst knappen her under:

Trin for trin

For at gennemføre en tilmelding, skal du først logge på farpay.dk. Tilmeldingsprocessen kan ikke gennemføres i e-conomic vindue.

I indstillinger kan følgende ses, hvor MobilePay Subscriptions tilvælges:

Tilvælg MobilePay Subscriptions

Tryk derefter "opret"

Opret MobilePay Subscriptions

Følgende kasse kommer nu frem. Tryk på "Autoriser" knappen:

Autoriser dialog - tryk på Autoriser knappen

Du sendes nu videre til MobilePay, hvor du skal autorisere FarPay til din MobilePay Subscription. Hvis du ikke allerede er logget ind, bliver du her bedt om at logge ind.

Herefter skal du tillade at FarPay håndterer MobilePay Subscriptions

Når dette er gjort, sendes du tilbage til indstillinger.
Hvis du har flere betaligssteder i din MobilePay Subscriptions, skal den ene vælges i FarPay indstillingerne.

MobilePay Subscription - Flere betalingssteder
MobilePay Subscrptions - klart

Du har nu mulighed for at angive en standard tekst til MobilePay Subscriptions, således at dine kunder har mulighed for at se hvilket produkt de betaler for.

MobilePay Subscriptions - Indstillinger

Du er nu klar til at bruge MobilePay Subscriptions.