Formålet med webhooks er at lade FarPay modtage fakturaen fra e-conomic i samme øjeblik, den er bogført. Bemærk! Du skal have administrator rettigheder for at gennemføre denne udvidelse.

Under indstillinger i FarPay finder du Webhook boksen, som er placeret under sektionen e-conomic:

I boksen ser du et link. Dette link skal du kopiere ind i computerens clip-board til senere brug.

Log nu på e-conomic og gør følgende:

• Tryk på tandhjulet og vælg "Alle indstillinger"
  • Under "Udvidelser" skal du vælge "Webhooks"
  • Under "Type" skal du vælge "Faktura bogført"
  • Angiv FarPay som navnet på webhook
  • Indsæt URL'en fra clip-boardet
  • Tryk på knappen "Gem" for at registrere udvidelsen

• Gentag derefter den samme process for boksen "Kunde Webhook", bortset fra at her skal webhook typen være "Kunde opdateret".