Når du sender faktura-mails fra e-conomic, kan FarPay integreres diskret i forsendelsen ved at angive et link i brødteksten for e-mail forsendelsen.

Betalingslinket, som er angivet under "Indstillinger" i FarPay, kopieres og gemmes i clip-boardet.

Efterfølgende skal du indsætte betalingslinket i din e-conomic mail-skabelon, som så anvendes som standard når du bogfører og sender dine faktura-mails. Markér "Husk brødtekst" for at gemme denne tekst som standard for fremtidige forsendelser.

Kunden vil så modtage en e-mail med dette betalingslink, som refererer til web-fakturaen, som både indholder betalings- og tilmeldingsmuligheder.

Her et et eksempel på brødtekst, hvor FarPay linket er inkluderet, som du er velkommen til at anvende i dine faktura-mails, men I skal huske, at kopiere jeres eget link og indsætte det i teksten:

"Vi sender dig hermed vedhæftede faktura. Betalingsdagen på fakturaen er sidste frist for rettidig betaling.

Hvis du tilmelder en automatisk betalingsaftale, betales alle fremtidige fakturaer fra os på betalingsdagen, uden at du skal foretage dig noget.

Ved at trykke på nedenstående link præsenteres du for en web-faktura, hvor du kan trykke på knappen "Tilmeld betalingsaftale", indtaste dit registreringsnr., kontonr. og CPR- eller CVR-nr., og så er betalingsaftalen tilmeldt. Nemmere kan det ikke gøres.

https://app.farpay.fo/Public/Invoice.aspx?token=xxxx-[KundeNr]-[FakturaNr]-[OrdreNr]

Hvis du har spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon xxxxxxxx, eller sende os en e-mail til xxx@xxxxxx.dk".