Formålet med et faneblad er at integrere FarPay i et enkelt e-conomic log ind. Bemærk, at du skal have administrator rettigheder til din e-conomic aftale for at foretage denne tilpasning.

Log på FarPay, tryk på "Indstillinger", og find boksen "Faneblad".

• I boksen ser du et link. Markér hele linket, tryk på CTRL-C, så det er klart til senere brug.
  • Inde på e-conomic skal du trykke på tandhjulet og vælge "Alle indstillinger".
  • I menuen til venstre skal du trykke på "Udvidelser" og vælge "Ekstra faneblade".
  • Skriv FarPay i feltet "Navn", tryk i feltet "URL" og tryk Ctrl-V for at indsætte linket du kopierede fra indstillingerne i FarPay. Tryk på "Gem" for at afslutte.

Derefter kan du se FARPAY fanebladet i topmenuen.