Du kan selv ændre dine virksomhedsoplysninger, som er registreret hos FarPay.

• Vælg "indstillinger", tryk på "Rediger" i boksen "Virksomhedsoplysninger", og følgende dialogboks kommer frem.

• Nu kan du ændre de nødvendige oplysninger, og tryk derefter på "Gem"

• Bemærk: GLN/EAN nr. anvendes til modtagelse af elektroniske fakturaer, så hvis du har et system til behandling af elektroniske fakturaer, skal du registrere dit GLN/EAN nr. her.