Hvis du vil tilmelde en betalingsaftale til en bestemt kunde, skal du starte med at finde kunden under menupunktet "Kunder".

Når du trykker på kunden, kommer du ind på kundens stamoplysninger. Her kan du se og redigere kundens stamdata, og tilmelde automatisk betalingsaftale ved at trykke på den grønne knap "Tilmeld".

Derefter skal du vælge hvilken betalingsløsning aftalen skal knyttes til. Du kan anvende de betalingsløsninger, som du har tilmeldt hos FarPay. Sådan ser vinduet ud, hvis du har tilmeldt betalingsløsningerne Betalingskort, Betalingsservice og Leverandørservice.

Når du vælger betalingsløsningen aftalen skal knyttes til, kan du vælge om du selv indtaster oplysningerne, som kræves for at tilmelde aftalen, eller om FarPay skal sende en e-mail til kunden, som så selv indtaster oplysningerne.