Hvis du allerede har en Betalingsservice kreditoraftale, og ønsker at koble din FI-kreditor til den, eller du ønsker at ændre nuværende FI-kreditor, udfyld så venligst denne kontaktformular, og send den til Nets:

https://www.betalingsservice.dk/erhverv/f%C3%A5-hj%C3%A6lp/form-indbetalingskort

Du får direkte svar fra Nets når de har foretaget ændringen.

__________________________________________________________________

Når du skal ændre dataleverandør til FarPay på din nuværende Betalingsservice kreditoraftale hos Nets, skal du udfylde og underskrive en BS-Administratoraftale. Aftalen henter du her,

Udfyld alle blanke felter (du kan skrive direkte i felterne i PDF'en), sæt stempel og underskrift på aftalen (skal være tegningsberettiget for virksomheden), og send derefter aftalen vedhæftet til support@farpay.dk.

Vi tager os af alt det praktiske overfor Nets i forbindelse med ændringen, og du får direkte besked fra os når aftalen er ændret hos dem.

Tidspunkt for ændringen
Vær opmærksom på, at skift af administrator tidligst kan ske efter udestående opkrævninger eller betalinger er afsluttet.

FI-indbetalinger
Hvis du hidtil har hentet dine FI-indbetalinger via din Netbank, skal du, straks efter at du har fået besked fra os om at Nets har foretaget ændringen, kontakte din bank, og få dem til at ændre din FI-kreditor til "FI-advisering via Nets/PBS". Hvis du allerede modtager dine FI-indbetalinger via Nets, skal du ikke foretage dig yderligere.
_________________________________________________________________

Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp angående dette, kan du sende os en e-mail til support@farpay.dk.