Hvis du allerede har en Betalingsservice kreditoraftale, og ønsker at koble din FI-kreditor til den, eller du ønsker at ændre nuværende FI-kreditor, udfyld så venligst denne kontaktformular, og send den til Betalingsservice. Du får direkte svar fra Betalingsservice når de har foretaget ændringen.

Når du skal ændre dataleverandør til FarPay på din nuværende Betalingsservice kreditoraftale, skal du udfylde og underskrive en BS-Administratoraftale. Aftalen henter du her,

Udfyld alle blanke felter (du kan skrive direkte i felterne i PDF'en), sæt stempel og underskrift på aftalen (skal være tegningsberettiget for virksomheden), og send derefter aftalen vedhæftet til support@farpay.dk.

Vi tager os af alt det praktiske overfor Betalingsservice i forbindelse med ændringen, og du får direkte besked fra os når aftalen er ændret hos dem.

Tidspunkt for ændringen

Vær opmærksom på, at skift af administrator tidligst kan ske efter at udestående opkrævninger eller betalinger er afsluttet.

FI-indbetalinger

Hvis du hidtil f.eks. har hentet dine FI-indbetalinger via din Netbank, skal du, straks efter at du har fået besked fra os om at Betalingsservice har foretaget ændringen, kontakte din bank, og bede dem ændre din FI-kreditor til "FI-advisering via Nets/PBS". Hvis du allerede modtager dine FI-indbetalinger via Betalingsservice, skal du ikke gøre mere.

Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til dette, kan du sende os en e-mail til support@farpay.dk.