Hvis du ikke har oprettet et FarPay abonnement, skal det gøres inden ændringen af Betalingsservice kreditoraftalen kan påbegyndes.

Når du har gjort det, vil du modtage en e-mail fra FarPay med brugernavn og adgangskode. Log ind på FarPay, hvor du registrerer dine virksomhedsoplysninger, knytte dit bogføringssystem til FarPay, aktivere betalingsløsninger m.m.
__________________________________________________________________

Inden Betalingsservice kreditoraftalen kan ændres hos Nets, skal du udfylde og underskrive en BS-Administratoraftale. Aftalen henter du her,

Udfyld alle blanke felter (du kan skrive direkte i felterne i PDF'en), sæt stempel og underskrift på aftalen (skal være de tegningsberettigede for virksomheden), og send derefter aftalen vedhæftet til support@farpay.dk.

Vi tager os af alt det praktiske overfor Nets i forbindelse med ændringen, og du får direkte besked fra os når aftalen er ændret hos dem.

Tidspunkt for ændringen
Vær opmærksom på, at skift af administrator tidligst kan ske efter udestående opkrævninger eller betalinger er afsluttet.

FI-indbetalinger
Hvis du hidtil har hentet dine FI-indbetalinger via din Netbank, skal du, straks efter at du har fået besked fra os om at Nets har foretaget ændringen, kontakte din bank, og få dem til at ændre din FI-kreditor til "FI-advisering via Nets/PBS". Hvis du allerede modtager dine FI-indbetalinger via Nets, skal du ikke foretage dig yderligere.
_________________________________________________________________

Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp angående dette, kan du sende os en e-mail til support@farpay.dk.