Hvis du ikke har oprettet et FarPay abonnement, skal det gøres inden ændringen af Betalingsservice kreditoraftalen kan påbegyndes.

Derefter modtager du en e-mail med brugernavn og adgangskode. Log ind på FarPay, hvor du kan registrere dine virksomhedsoplysninger, knytte dit bogføringssystem til FarPay, aktivere betalingsløsninger m.m.
__________________________________________________________________

Inden Betalingsservice kreditoraftalen kan ændres hos Nets, skal du udfylde og underskrive en administratoraftale med FarPay - det kræver Nets. Aftalen henter du her, hvorefter du kan skrive direkte i felterne på PDF'en.

Udfyld alle blanke felter (du kan skrive direkte i felterne på skærmen), sæt stempel og underskrift på aftalen, og send den vedhæftet til support@farpay.dk.

Vi tager os så af alt det praktiske overfor Nets i forbindelse med ændringen, og du får direkte besked fra os når aftalen er ændret hos dem.

Hvis du hidtil har hentet dine FI-indbetalinger via din Netbank, skal du, umiddelbart efter at du har fået besked fra os at ændringen er foretaget, kontakte din bank, og bede dem ændre din FI-kreditor til "FI-advisering via Nets/PBS".

Hvis du allerede modtager dine FI-indbetalinger via Nets, skal du ikke foretage dig yderligere.
_________________________________________________________________

Har du spørgsmål eller har behov for hjælp til dette, kan du kontakte os via chat-boblen i nederste højre hjørne, eller ringe til os på telefon 71 99 33 55.