For at modtage disse overbliks e-mail, skal du navigere til indstillinger, her efter trykke "Rediger"-knappen i kassen "Modtag overbliks e-mail", og angiv den mailadresse, som du ønsker at modtage på:

Ved angivelse af en e-mail adresse sender vi hver morgen en rapport med dagens hændelser, der vedrører:

• Betalinger / kreditnotaer
  • Tilmeldinger / frameldinger

Med denne e-mail har du som ansvarlig for debitorbogholderiet, et præcist overblik over hvilke hændelser, der kræver din opmærksomhed.

I eksemplet for neden, ses overblik over betalingsaftaler og betalinger. I dette tilfælde er der 48 betalinger der ikke er gennemførte.

Dette giver dig mulighed for at logge ind på app.farpay.io og se hvordan situationen kan behandles.