1. Log ind på e-conomic med din superbruger.

2. Øverst i højre hjørne skal du trykke på "Market"

3. Søg efter "FarPay" oppe i venstre hjørne i Market.

4. Hent FarPay appen ved at trykke på knappen “Tilføj

5. Udfyld felterne "Navn", "Telefonnummer", "E-mail" - husk at det er vigtigt at vælge "Kunder fra Yourpay".

6. Kort tid efter at du har trykket på "Opret" vil du modtage en kvitteringsmail med orientering om hvad den næste aktivitet i processen.

Du er nu oprettet hos FarPay. Det er ikke nødvendigt foretage dig mere, før du hører tilbage fra os.

I den nedenstående video viser vi dig, hvordan du kommer godt i gang som Yourpay kunde.