Bank Connect er den direkte vej mellem dit økonomisystem og din bank. Bank Connect tilbyder en fælles standard for udveksling af betalingsoplysninger og kontobevægelser, direkte mellem din virksomheds økonomisystem og din bank.

For at komme i gang med Bank Connect, skal du oprette en udvekslingsaftale i din bank, som FarPay skal anvende til at etablere forbindelse til din bankkonto.

1. Du starter med at oprette en Bank Connect aftale til din virksomhed i din bank.

2. Når den er oprettet, vil du modtage en aktiveringskode/-nøgle og et aftale/-funktions-ID.

3. Disse oplysninger sender du til support@farpay.dk, hvor du samtidig oplyser det reg-/kontonr. og FI-kreditor, som du har knyttet til Bank Connect.

Når det er gjort kan vi koble det hele sammen, og så du kan begynde at modtage dine FI-indbetalinger direkte fra FarPay.