Opkobling sker via BankConnect, som er de danske bankdatacentralers fælles API-løsning. Til dette kræves, at din virksomhed opretter en BankConnect aftale i banken, som FarPay kan bruge til at etablere forbindelse til bankkontoen.

1. Du starter med at oprette en BankConnect aftale for din virksomhed i banken.

2. Når du har oprettet en BankConnect aftale i banken, vil du modtage en aktiveringskode og et aftale-/funktions-ID.

3. Disse oplysninger sender du så til support@farpay.dk, hvor du samtidig oplyser det reg-/kontonr. og den FI-kreditor, som du har knyttet til BankConnect.

Når du har gjort det, kan vi koble det hele sammen, så du kan begynde at modtage dine FI-indbetalinger direkte fra os.