• Inde på kunden trykker du på ”Tilmeld”.

• Tryk på ”Vælg” og derefter på ”Send link til kunde”.

• Hvis e-mail er registreret på kunden står den her, ellers skal den indtastes.

• Kunden modtager e-mail, og trykker på ”TILMELD BETALINGSAFTALE”.

• Kunden trykker på ”Videre”.

• Kunden udfylder reg.nr., kontonr. og CVR-nr., accepterer reglerne, trykker på ”Tilmeld med NemID”, og godkender tilmeldingen med sit NemID.

• Hvis kunden anvender et privat NemID, skal der sættes et flueben i feltet "Tilføj CPR-nr. for brug af privat NemID til erhverv...", hvorefter kunden så skal indtaste sit CPR-nr. i CPR-nummer feltet.