Ønsker du at modtage dine FI-indbetalinger direkte fra Nordea via FarPay, så har du her en vejledning til ansøgningsprocessen.

Tryk på knappen "Send e-mail" nedenfor, skriv teksten "Ansøgning om FI-indbetalinger fra Nordea" i emnefeltet, og i tekstfeltet skriver du følgende oplysninger:

• Full name and address legal entity

• CVR number

• Account number (BBAN/IBAN format)

• FIK Creditor number

• Gebyrkonto hos Nordea

• Other comments

Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og hjælper dig med alt det praktiske omkring din ansøgning og aktivering af indløsningsaftalen.

Bedste hilsner

FarPay ApS
Applebys Plads 7
1411 København K
E-mail: support@farpay.dk