Overdragelsen betyder, at du skal igang med at bruge FarPay istedet for iBill, og det ser vi meget frem til.

Det første du skal vide er, at vi altid er til disposition om du har nogle spørgsmål. Du fanger os via chatten i nederste højre hjørne på vores app.

De sager, som du har kørende lige nu hos iBill skal afsluttes der. Disse overtages ikke af FarPay.

Nye sager oprettes i FarPay, hvor herved kommer til at modtager rykkerne