For at oprette en faktura, navigeres til Sent. Derefter trykkes på knappen "Ny Faktura", som du finder til højre på listen af sendte fakturaer.

Først angives betalingsdatoen

Dernæst angives faktura linierne, hvor der starter med vare og beskrivelse, dernæst pris, antal og evt. rabat.

Du vil kunne se at når prisen, antal, rabat% og moms% angives, udregnes fakturabeløbet så snart værdierne indtastes.

Der efter kan du angive supplerende tekst.

Tekst linjerne bliver bl.a. brugt til at informere debitor omkring forhold, der vedrører faktura eller rykkere.

Når disse informationer er angivet, kan fakturaen sendes ved at trykke på send knappen.