Hvis du ønsker at sende tilmeldingslink til dem af dine kunder, som ikke er tilmeldt en automatisk betalingsaftale, så er proceduren beskrevet her med følgende eksempler.

• Du starter med at finde kunden frem under menupunktet "Kunder", og trykker på linjen hvor kundenr. står.

• Når du har fået kundebilledet frem, trykker du på knappen "Tilmeld".

I dette eksempel vises en Betalingsservice tilmelding, men samme procedure er gældende for alle betalingsløsninger, som du har tilmeldt hos FarPay.

• Tryk på knappen "Vælg", og "Send link til kunde".

• Skriv kundens mail-adresse, og tryk på "Send".

• Kunden trykker på "TILMELD BETALINGSAFTALE", og følger instruktionerne på skærmen.