På vores hjemmeside https://www.farpay.io/dk/priser/ ses vores prismodel, hvor prisen er delt op i abonnementspris og pris pr. transaktion. Prisen varierer alt efter hvordan du ønsker at bruge FarPay.

For valg af abonnement, bør du se på hvilke behov du har for integration, og hvor mange fakturaer du sender pr. måned.

For den samlede pris pr. transaktion, bør du vurdere hvilke behov du har, og hvilken type kunder du sender dine fakturaer/opkrævninger til.

Hvis du har mange erhvervskunder (B2B) anbefaler vi Leverandørservice, FI-kort, betalingskort (Dankort, Visa etc.) og MobilePay Subscription, hvor pengene kan trækkes kort tid efter at fakturaen er sendt.

For dine privatkunder (B2C) anbefaler vi Betalingsservice, FI-kort, MobilePay Subscription og betalingskort (Dankort, Visa etc.).

Hvis du har spørgsmål til abonnementstype og betalingsløsninger, er du velkommen til at kontakte os på vores chat på https://www.farpay.io/dk.