Med den smarte udligning af fakturaer og kunder bruges en dedikeret kassekladde ved navn "FarPay". Læs her hvordan den oprettes og indstilles.

Log på e-conomic med din administator bruger.

Opret FarPay kassekladde

• Tryk på tandhjulet og vælg "Alle indstillinger"

• Under "Regnskab" skal du trykke på "Kassekladder"

• Tryk på "Ny kassekladde"

• Opret ny kassekladde med navnet "FarPay" og tryk på "Gem".

• Nu ses FarPay kassekladden i listen over kassekladder, så tryk nu på indstillingerne

• Tryk på "Posteringer", vælg "Modkonto til kundeindbetaling", og tryk på "Gem". Modkontoen er knyttet til jeres bankkonto.

• Tryk nu på "Bilagsnumre", og indlæs den ønskede bilagsnummer serie. Dette skal du gøre for at sikre, at bilagsnumrene i FarPay kassekladden ikke kolliderer med bilag i dine andre kassekladder.

• Tryk derefter på "Gem".

FarPay kassekladden er nu oprettet, og klar til at modtage indbetalingsoplysninger fra FarPay. Husk at indlæse kontooplysningerne under "Indstillinger" på https://app.farpay.fo.