Ansøg om Leverandørservice kreditoraftale

Sådan ansøger du om en Leverandørservice kreditoraftale

Hvis du har behov for hjælp til ansøgningen, kan du kontakte Leverandørservice på telefon (+45) 80 81 07 08 - så kommer du rigtig godt fra start. Du får direkte besked fra Leverandørservice når de har oprettet kreditoraftalen.

Det er enormt vigtigt, at FarPay's “DATALEVERANDØRENS ID-NUMMER” 00607525 registreres korrekt under "DATAHÅNDTERING" nedenfor.

OPRETTELSE
Leverandørservice kreditoraftale opretter du her, vælg "Opret aftale" og log ind med MitID. Forhold dig derefter kun til de konkrete afsnit, som er nævnt herunder.

VIRKSOMHEDSINFORMATION
Udfyld alle relevante oplysninger om din virksomhed, tegningsberettigede og ejerforhold, og tryk på “Næste”.

KONTI OG FAKTURERING

• Skriv det registrerings- og kontonr. du ønsker Leverandørservice opkrævningerne skal indbetales på, og som Leverandørservice skal trække sine betalingsgebyrer fra. Hvis du ikke ønsker at gebyrerne skal trækkes fra samme konto, vælg så “Brug særskilt konto til gebyrer”.

FAKTURERING OG FAKTURERINGADRESSE

• Hvis din virksomhed har et EAN-nr., og I dermed er i stand til at modtage og behandle elektroniske fakturaer, skriv så jeres EAN-nr. Hvis dette ikke er tilfældet, vælg så “Få tilsendt fakturaen til virksomhedens eBoks”, og tryk på “Næste”.

DATAHÅNDTERING

• Vælg “Virksomheden bruger ekstern dataleverandør”, og indtast FarPay’s dataleverandørnr. 00607525 i feltet “DATALEVERANDØRENS ID-NUMMER”, og tryk på "Næste".

FÅ TILSENDT SPECIFICEREDE BETALINGSOPLYSNINGER TIL ØKONOMISYSTEMET

• Vælg "Ja tak, send specificerede betalingsoplysninger", og tryk på “Næste".

KOMMENTAR TIL ANSØGNINGEN

• Indsæt den fremhævede tekst herunder i kommentarfeltet, dette er meget vigtigt...
    Vi ansøger hermed om, at vi selv eller vores kunder kan tilmelde LS-betalingsaftaler via FarPay, ved angivelse af reg-/kontonr. og CVR-nr., istedet for at vores kunder kun kan tilmelde sig via LS-tilmeldingslink.

GODKEND ANSØGNING

Kontroller grundigt at alle oplysninger er korrekt udfyldte. Tryk så på "Godkend ansøgning", hvorefter du skal underskrive ansøgningen med MitID.

Når du har fået besked fra Leverandørservice om at de har oprettet kreditoraftalen, skal du logge ind på FarPay, vælge "Indstillinger" i menuen i venstre side, hvor du under afsnittet "Betalinger" registrere det tildelte LS-kreditornr., og det registrerings- og kontonr. som er knyttet til LS-kreditoraftalen.