Ansøg om Betalingsservice Basis

BS kreditoraftale kun til automatiske betalinger

Hvis du har behov for hjælp til ansøgningen, kan du kontakte Betalingsservice på telefon (+45) 80 81 06 65. Du får direkte besked fra dem når de har oprettet kreditoraftalen.

Det er enormt vigtigt, at FarPay's “Dataleverandørnummer” 00607525 registreres korrekt under afsnittet "DATAUDVEKSLING MED BETALINGSSERVICE", samt at den fremhævede tekst under afsnittet "AFSLUT" indsættes i bemærkningsfeltet.

Hvis du kun skal anvende Betalingsservice til automatiske betalinger, skal du ansøge om en Betalingsservice Basis kreditoraftale.

ANSØGNING OM BETALINGSSERVICE KREDITORAFTALE

Du ansøger om en Betalingsservice Basis kreditoraftale her, tryk på "Opret aftale" og log ind med MitID. Forhold dig kun til de konkrete afsnit, som er nævnt i denne vejledning herunder. Hvis du allerede har en Betalingsservice kreditoraftale, kan du ændre den til FarPay her.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Udfyld alle relevante oplysninger om din virksomhed, tegningsberettigede og ejerforhold, og tryk på “Næste”.

VÆLG PRODUKT

Tryk på "Vælg produkt" i “Betalingsservice” boksen, ikke vælge “Betalingsservice Web”.

• Vælg “Betalingsservice uden indbetalingskort”, og tryk på “Næste”.

DATAUDVEKSLING MED BETALINGSSERVICE

• Vælg “Virksomhed/forening bruger anden samarbejdspartner/administrator”, skriv FarPay's dataleverandørnr. 00607525 i feltet “Dataleverandørnummer”, skriv FarPay i feltet "Angiv navn på dataleverandør/administrator", og tryk på “Næste”.

FAKTURERING

• Skriv jeres registrerings- og kontonr., som Betalingsservice skal trække deres gebyrer fra, og tryk på "Næste"..

HVORDAN VIL DU MODTAGE FAKTURA?

Hvis din virksomhed har et EAN-nr., og du dermed kan modtage og behandle EAN-fakturaer, vælg så "Få tilsendt fakturaen elektronisk (EAN-faktura)", og skriv jeres EAN-nr. Hvis det ikke er tilfældet, vælg så “Få tilsendt fakturaen som PDF til e-Boks”, og tryk på “FORTSÆT”.

AFSLUT

Når du kommer til dette, skal du kopiere den fremhævede tekst herunder, og indsætte den i bemærkningsfeltet:

Daglige leverancer retur til FarPay + vores accept angående 605-leverancer:
- 602, 603 + total hver den 15., og 621.
- Vi accepterer, at FarPay udveksler daglige 605-leverancer med BS.

Kontroller grundigt at alle oplysninger er udfyldte korrekt. Hvis din bank kan håndtere digital signering, skal du følge anvisningen angående det.

GODKEND ANSØGNING
Kontroller grundigt at alle oplysninger er korrekt udfyldte. Tryk så på "Godkend ansøgning", hvorefter du skal underskrive ansøgningen med MitID.

Når du har fået besked fra Betalingsservice om at de har oprettet kreditoraftalen, skal du logge ind på FarPay, vælge "Indstillinger" i menuen i venstre side, hvor du under afsnittet "Betalinger" skal registrere dit tildelte BS-kreditornr. og debitorgruppenr.