Ansøg om Dankort indløsningsaftale

Sådan ansøger du om Dankort indløsningsaftale hos Nets.

Du skal oprette en separat Dankort indløsningsaftale til brug hos FarPay. Du starter ansøgningsprocessen ved at trykke på "Start Dankort ansøgning" herunder.

Start Dankort ansøgning

Start med at trykke på "LOG IND" i øverste højre hjørne.

Hvis du ikke har en Dankort indløsningsaftale, skal du starte med at trykke her, og derefter trykke på knappen "Start".

• Tryk på knappen "VÆLG AFTALE" under "INTERNETHANDEL".

• Tryk på knappen "FORTSÆT" under "KURV".

• Indtast dit CVR-nummer, og tryk på knappen "FIND MIN VIRKSOMHED".

• Hvis du får dette billede, skal du udfylde dine kontaktoplysninger.

• Sæt et flueben i feltet "Jeg accepterer", og tryk derefter på knappen "FORTSÆT".

• Log ind med NemID nøglekort eller nøglefil for at bekræfte din virksomheds identitet.

• Vælg hvordan du ønsker at logge ind - NemID nøglekort, NemID nøglefil eller e-mail.

• Tryk på knappen "OPRET NYT SALGSSTED".

• Tryk på knappen "TILFØJ" i boksen "INTERNETHANDEL".

• Skriv dit virksomhedsnavn i feltet "Navn på salgssted", vælg branche/forretnings-område, og tryk på knappen "GODKEND BRANCHE".

• Sæt et flueben i feltet "Ønsker du at modtage Dankort til dette salgssted", og vælg forventet årlig Dankort omsætning. Vælg alle internationale kort fra (ansøgning om disse kort er nævnt i starten af denne vejledning), og tryk derefter på på knappen "FORTSÆT".

• Sæt et flueben i feltet "Recurring Payments", og tryk derefter på knappen "ACCEPTER OG FORTSÆT".

• Forhold dig konkret til de juridiske ejerforhold i henhold til virksomhedens tegningsberettigede, som er registreret på www.cvr.dk.

• Udfyld dine bankoplysninger, og tryk på knappen "FORTSÆT".

• Udfyld dine oplysninger om salgsstedet.

• Udfyld oplysninger om dine varer.

• Udfyld oplysninger om din omsætning.

• Vælg den bankkonto du ønsker betalinger indsat på.

• HUSK, at opsætningen under afsnit "5. Betalingsløsning" skal være præcis som dette billede viser.

• Kopier teksten herunder, og indsæt den i feltet ”Kommentar”:
    VI BENYTTER BETALINGSLØSNING FRA FARPAY, SOM ER FORHÅNDSGODKENDT HOS NETS. HUSK AT REGISTRERE VORES VIRKSOMHEDSNAVN SOM  DAGLIGT NAVN PÅ INDLØSNINGSAFTALEN, SÅ DET KOMMER AT STÅ KORREKT PÅ  VORES KUNDERS BANKKONTO POSTERINGER.

Bemærk!
Handelsbetingelser vedrørende kortbetalinger er inkluderet i FarPay's betalings- og tilmeldings-vindue, så du skal ikke indberette disse til Nets.

Har du brug for hjælp til ansøgningen, kontakt så venligst Nets på telefon 44 89 24 00. Du får direkte besked fra Nets via e-mail fra når de har oprettet indløsningsaftalen.

Send derefter e-mailen du har modtaget fra Nets til support@farpay.dk, så vi kan også aktivere aftalen i vores system.