Swedbank Pay | Ansøg om indløsningsaftale

Indløsningsaftale til internationale kreditkort

Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder at betale fakturaer/opkrævninger med internationale kreditkort, som f.eks. Visa og MasterCard, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig.

Start venligst med at klikke HER, hvorefter en ny mail åbnes hos dig. Skriv teksten "Jeg ønsker at blive kontaktet" i emnefeltet, og i tekstfeltet skriver du din virksomheds navn, adresse og CVR-nummer, dit navn og direkte telefonnummer, og information om, at denne indløsningsaftale skal anvendes i forbindelse med jeres samarbejde med FarPay.

Du kontaktes direkte af Swedbank Pay angående alle praktiske detaljer omkring din ansøgning, herunder hvidvask dokumentation m.m.

FarPay får direkte besked fra Swedbank Pay når de har oprettet din indløsningsaftale. Vi sørger så for at aftalen aktiveres i vores system, og du får direkte besked fra os om at aftalen er klar til brug.