Betalingsservice | Ændring af bankkonto, eller skift af bank

Ændring af bankkonto, eller skift af bank

Hvis du har behov for at skifte registrerings- og kontonr. på din Betalingsservice kreditoraftale, skal du trykke her, logge ind med NemID, og trykke på knappen

_________________________________________________________________

Har du brug for hjælp, kan du kontakte Betalingsservice på telefon 80 81 06 65. Dermed sikrer du dig, at ændringen gøres helt korrekt fra start.