e-conomic synkronisering

Når e-conomic synkroniseringen er startet, kan du tilpasse integrationen til dit behov.

Start med at gå til "Indstillinger", hvor du under "Indstillinger for synkronisering" trykker på knappen "Rediger".

Her vises en dialogboks for hvilke muligheder du har for at tilpasse synkroniseringen.

Vedhæft PDF fra e-conomic

Når FarPay modtager fakturaer fra e-conomic, kan den vedhæftes som PDF-faktura. Hvis dette er blankt, anvendes FarPay's standard PDF-skabelon som faktura layout.

Send kun fakturaer, som ikke er betalt i e-conomic

Når der synkroniseres, kan FarPay foretage et check på, om fakturaen allerede er betalt i e-conomic. Hvis fakturaen er betalt, bliver den ikke sendt automatisk via FarPay.

Begræns synkronisering med udvalgte kundegrupper

Her er der to måder at angive en begrænsning på. Enten kan du;

• udvælge enkelte kundegrupper

• fravælge enkelte kundegrupper

For at udvælge grupper skal angives "Medtag kun", og "Medtag alle uden" for at fravælge.

Kundegrupperne, der skal angives, sættes i det nederste felt i dialogboksen.

Du kan angive en eller flere kundegrupper. Skal du angive flere, skal du sætte et komma (,) imellem hver kundegruppe, f.eks. hvis du ønsker at medtage kundegruppe 1, 2 og 3, skriver du disse med 1,2,3 i feltet.

Når værdierne er angivet korrekt, trykker du på Gem.