FI-indbetalinger via Nordea eGateway

Modtag dine FI-indbetalinger direkte fra Nordea

Hvis du ønsker at modtage dine FI-indbetalinger direkte fra Nordea eGateway via FarPay, følg så venligst denne ansøgningsproces.

1. Start med at trykke HER, hvorefter en ny mail-besked åbnes, kopier denne tekst "Ansøgning om FI-indbetalinger fra Nordea eGateway", og indsæt den i emnefeltet i mailen.
  2. Tryk derefter HER for at hente en PDF-udgave af ansøgningen, og forhold dig så til vejledningen og indholdet i PDF-dokumentet. Det udfyldte PDF-dokument skal du så vedhæfte i mailen du lige har åbnet.

Du får direkte besked fra Nordea eGateway når de har oprettet aftalen. Send derefter venligst mailen I har modtaget fra Nordea til support@farpay.dk, så vi kan aktivere aftalen hos os.