Oprettelse af en afbetalingsordning

Når du i en begrænset periode ønsker at kunder betaler et forudbestemt beløb, er det nemt at oprette en afbetalingsordning.

For at oprette en afbetalingsordning har du mulighed for at vælge:

• Hovedstolen - det er hvor mange penge i alt du ønsker at modtage fra din kunde.

• Antal terminer - hvor længe du ønsker at modtage betalinger fra din kunde.

• Beløb pr. måned - hvor meget du ønsker hver gang.

For at starte en afbetalingsordning skal der som minimum angives to af de ovenfor nævnte variabler. Ved denne angivelse beregnes den tredje variabel.

• Start med at vælge "Afbetalinger", og tryk derefter på knappen "Opret afbetaling".

• Vælg en eksisterende kunde ved at søge på navn eller kundenummer, og vælg så kunden fra listen.

Efterfølgende får du mulighed for at bestemme med de tre variabler, hvordan du ønsker afbetalingsforløbet skal foregå.