Rykkere - send oprindelige faktura

På trods af at en rykkerprocess er startet, har du mulighed for at gensende den oprindelige faktura.

For at gensende den oprindelige faktura, skal du navigere ind på den rykker, som du ønsker gensendt, og trykke på e-mail knappen.

Kundens e-mail adresse vises, hvis den allerede er angivet.

Du har mulighed for at tilføje en ekstra note, som bliver skrevet i den nye e-mail, der skal sendes til kunden.

Når du så skal sende, har du mulighed for at sende som den oprindelige faktura. Herpå præsenteres de oprindelige fakturaoplysninger for kunden.