Rykkere - Snooze

En rykkerprocess kan udskydes ved at "snooze" i nogle dage, så kunden får en ekstra chance til at agere på den eksisterende betaling.

Når er kunde har fået en rykker, og henvender sig omkring evt. udskydelse af betalingstidspunktet, kan du registrere dette ved at anvende snooze funktionen.

Du åbner den pågældende rykker, trykker på knappen "Rykker", hvor du har mulighed for at udskyde betalingstidspunktet i 3, 7 eller 14 dage.