Send tilmeldingslink til dine kunder

Således er proceduren til at sende tilmeldingslink.

Hvis du ønsker at sende tilmeldingslink til dem af dine kunder, som ikke er tilmeldt en automatisk betalingsaftale, så er proceduren beskrevet her med følgende eksempler.

• Du starter med at finde kunden frem under menupunktet "Kunder", og trykker på linjen hvor kundenr. står.

• Når du har fået kundebilledet frem, trykker du på knappen "Tilmeld".

I dette eksempel vises en Betalingsservice tilmelding, men samme procedure er gældende for alle betalingsløsninger, som du har tilmeldt hos FarPay.

• Tryk på knappen "Vælg", og "Send link til kunde".

• Skriv kundens mail-adresse, og tryk på "Send".

• Kunden trykker på "TILMELD BETALINGSAFTALE", og følger instruktionerne på skærmen.