Skifte fra DIBS/Nets til QuickPay

DIBS/Nets' kunders ønske om at skifte til QuickPay

Denne proces er gældende for DIBS/Nets' kunder, som ønsker at skifte til QuickPay:

1. Skriv til support@dibs.dk og anmod om en såkaldt “DIBS-Data-Release-Statement”,
og lad dem vide, at I ønsker at flytte til QuickPay. Husk at oplyse jeres DIBS-
kundenummer i kommunikationen med dem.

2. Når du har modtaget den såkaldte “DIBS-Data-Release-Statement” skal du
underskrive den, og sende den videre til QuickPay på migrations@quickpay.net.
Husk at oplyse dit “sagsnummer” hos DIBS til QuickPay. Så underskriver QuickPay
også, og returnerer den til DIBS. Herefter indleder QuickPay en dialog med DIBS
om at få dine kortdata udleveret på sikker vis.

Du skal også oplyse dit QuickPay “merchant-id” til dem, det får du udleveret af FarPay,
så QuickPay ved hvilken konto dine kortdata skal importeres til. Ønsker du i forbindelse med migreringen at skifte indløser, skal både FarPay og QuickPay have det udtrykkeligt at vide.

3. QuickPay modtager data direkte fra DIBS, og importerer dem til din konto hos dem.

4. Når dine kortdata er importerede, vil FarPay modtage en såkaldt mappingfil, som
indeholder “dit gamle id og nyt-transaktions-id”. “Jeres gamle id” er typisk enten
ordrenummer eller transaktions-id hos den tidligere PSP.

5. FarPay vil herefter opdatere sine systemer, så dine kunders abonnementer
matcher de nye transaktions-id's hos QuickPay.

6. Overførslen fuldføres derefter, og du kan dermed foretage tilbagevendende
betalinger på dine abonnementer igen via FarPay/QuickPay.

Dette er ikke en opgave vi tager os betalt for, men det er almindeligt kendt, at den PSP hvor kortdata flyttes fra, kan opkræve for deres arbejde.